Sanjo Depot


Oostmalsebaan 1 C 2960 Sint Lenaarts (Brecht)
0478631009 Klik om te bellen

Over Sanjo Depot

Waarom is Sanjo Depot de beste keuze voor u?

Door onze rechtstreekse contacten met de fabrieken kunnen wij u een eerlijke prijs - kwaliteit verhouding geven voor uw tegels en sanitair . Wij hebben een mooie en ruime toonzaal waar u zowel binnen - als buitentegels voor uw living, badkamer, terras enz... kan vinden. Verder hebben we ruim 14 jaar ervaring en kunnen we u ook professionele plaatsers aanbieden. Eerlijkheid en service komt bij ons op de eerste plaats!

Meer over Sanjo Depot :

De zaakvoerder Sandra Liekens heeft meer dan 14 jaar ervaring in het invoeren van keramische - en natuursteen tegels. In het sanitair hebben we reeds 4 jaar ervaring. Sanjo Depot staat garant voor een eerlijke prijs - kwaliteit verhouding!

Wat kan Sanjo Depot u bieden?

In onze toonzaal hebben we een ruime keuze aan tegels. Zowel voor binnen als voor buiten, zowel in de populaire cement look of terracotta look als hout imitaties. Wij volgen de modetrends op de voet, en zijn altijd bereid om voor onze klanten iets extra te doen. Een goede service is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast maken we er geen probleem om s'avonds of op een zondag tijd vrij te maken voor onze klanten. Klant is koning!

Wie gingen u voor?

Onze klanten hebben een goed gevoel bij ons, ze weten dat ze waar voor hun geld krijgen. Wij zijn gewoon een eerlijk bedrijf op alle vlakken.

Tegels om op te leven !

Foto's

Sanjo Depot in het kort

Levering van

Binnentegels
Buitentegels
Natuursteen

Online assortiment bekijken

Ja

Showroom aanwezig

Ja

Team

Artikelen

Vloertegels of wandtegels nodig ? Kom eens langs bij je tegelwinkel te Brecht

Beste, Vloer- of wandtegels nodig van HDC? Wij voeren dit rechtsreeks in van de fabriek, hierdoor kunnen we u naast een persoonlijke service ook nog een correcte prijs - kwaliteit aanbieden. Naast H...

Onze locatie

Logo Sanjo Depot

Sanjo Depot

Sanjo Depot


Oostmalsebaan 1 C 2960 Sint Lenaarts (Brecht)
0478631009 Klik om te bellen