Sanjo Depot


Oostmalsebaan 1 C 2960 Sint Lenaarts (Brecht)
0478 63 10 09 Klik om te bellen

Over Sanjo Depot

Waarom is Sanjo Depot de beste keuze voor u?

Door onze rechtstreekse contacten in Spanje en Italë met keramische tegel fabrieken kunnen wij u altijd een correcte prijs geven voor uw tegels. Wij hebben een mooie en ruime toonzaal waar u zowel binnentegels als buitentegels kan vinden voor uw living, badkamer, terras enz... Verder hebben we ruim 18 jaar ervaring in de tegel wereld en kunnen we u ook professioneel advies en professionele plaatsers aanbieden. Eerlijkheid en service komt bij ons op de eerste plaats!

Meer over Sanjo Depot :

De zaakvoerder Sandra Liekens heeft meer dan 18 jaar ervaring in het invoeren van keramische - en natuursteen tegels. Zij helpt u graag verder voor het kiezen van de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs. Zij doet dit helemaal alleen, van bestelling plaatsen in het buitenland tot levering bij haar depot in Brecht. Lossen van een vrachtwagen met de vorklift is voor haar ook geen probleem. Dit alles zorgt ervoor dat er niet teveel kosten bijkomen die uiteindelijk onrechtstreeks aan de klant moeten doorgerekend worden. Zij staat garant voor de eerlijke prijs - kwaliteit verhouding voor uw tegels!

Wat kan Sanjo Depot u bieden?

In onze toonzaal hebben we een ruime keuze aan tegels. Zowel voor binnen als voor buiten, zowel in de populaire cement look of terracotta look als hout imitaties. Wij volgen de modetrends op de voet, en zijn altijd bereid om voor onze klanten iets extra te doen. Een goede service is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast maken we er geen probleem van om s'avonds of op een zondag tijd vrij te maken voor onze klanten. Klant is koning!

Wie gingen u voor?

Onze klanten hebben een goed gevoel bij ons, ze weten dat ze waar voor hun geld krijgen. Wij zijn gewoon een eerlijk bedrijf op alle vlakken.

Tegels om op te leven !

Foto's

Parket tegels voor binnen en buiten.

Sanjo Depot in het kort

Levering van

Binnentegels
Buitentegels
Natuursteen
Sanitair

Online assortiment bekijken

Ja

Showroom aanwezig

Ja

Team

Artikelen

Vloertegels of wandtegels nodig ? Kom eens langs bij je tegelwinkel te Brecht

Beste, Vloer- of wandtegels nodig van HDC? Wij voeren dit rechtsreeks in van de fabriek, hierdoor kunnen we u naast een persoonlijke service ook nog een correcte prijs - kwaliteit aanbieden. Naast HDC...

Rechtstreekse invoerder van Polis Italiaanse keramische tegels

Polis is een Italiaanse keramische tegel fabriek met enkel tegels van top kwaliteit. Diverse tegels bestaan in 1 cm voor binnen en 2 cm voor buiten, dus perfect om je vloer te laten doorlopen. Elke reeks...

Onze locatie

Logo Sanjo Depot

Sanjo Depot

Sanjo Depot


Oostmalsebaan 1 C 2960 Sint Lenaarts (Brecht)
0478 63 10 09 Klik om te bellen